CoreStats

About CoreStats n.v.

CoreStats is een ISO 9001 gecertificeerde Surinaamse onderneming opgericht in 2013, met de focus op business intelligence om informatie  inzichtelijk te presenteren die kunnen bijdragen aan betere besluitvorming. Deze diensten worden aangeboden door een gemotiveerd en professioneel team in een hoogwaardige omgeving die voldoen aan de behoeften van de klant en deze trachten te overtreffen.

Services

  • Business Intelligence en Consultancy: het visualiseren van alle data in een organisatie
  • Social Media: social media marketing en beheer op verschillende platformen.
  • Webdevelopment: opzetten en beheren van websites

CoreStats n.v.

Contact persoon: Karuna Soeknandan
Adres: Frankrijkstraat 22 
Telefoonnummer: +597 – 440370
Algemeen Emailadres: info@corestats.biz
Website: www.corestats.biz
Facebook: www.facebook.com/corestats.sme
LinkedIn: www.linkedin.com/company/corestats

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.