Datasur

About Datasur

Our Vison Statement:
Leading the professionalization of ICT services in Suriname and the growth of the Surinamese sector, through the provision and development of high quality, sustainable and economically sound ICT solutions.

Services Datasur

1. Cloud Services: infrastructure as a service, cloud computing, private rooms, etc.
2. Disaster recovery Services: storage, backup, DR sites, international DR, Business Continuity
3. Software as a Solution Services: several SAAS solutions for our customers, based on their requirements
4. Consultancy: Network Management, Optimization, Database Management, Linux, ISO audits, 24/7 NOC Services, etc.
5. Hosting & Development: website, domain, email hosting, development of applications & websites

Contact Datasur

Contact persoon: Anvit Ramlakhan
Emailadres: anvit.ramlakhan@datasur.sr
Telefoonnummer: +597 897 74 86

Adres: Peprepinweg 96B Wanica – Suriname
Algemeen Emailadres: info@datasur.sr
Telefoonnummer: +597 – 402925
Website: www.datasur.sr
Facebook: www.facebook.com/DatasurSuriname
LinkedIn: www.linkedin.com/company/datasur-nv/
Link naar vacatures: www.datasur.sr/vacatures/

Contactpersoon Sales: Whitney de Rijp
Emailadres: whitney.derijp@datasur.sr
Telefoonnummer: +597 859 08 64

Contact persoon Sollicitaties: Sheetal Ganput
Emailadres: sheetal.ganput@datasur.sr
Telefoonnummer: +597 850 83 18

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.