Hashtag IT

About N.V. Hashtag IT

N.V. Hashtag IT is een Informatie Technologie (IT) adviesbureau, dat gespecialiseerd is in het (her)structureren van de administratieve processen naar een compleet digitale en efficiënte organisatie met behulp van diverse business applicaties. Vanaf aanschaf, implementatie, training tot en met onderhoud, ondersteunen wij de diverse bedrijven en organisaties. #IT, …every step of the way!!

Services

Implementatie van Business Applicaties
#IT is voornamelijk gespecialiseerd in Document Management Systemen (DMS), Artificial Intelligence (AI), Enterprise Resource Planning (ERP), Enterprise Retail & Hospitality (RMS) software.

Het structureren of her-structureren van de Administratieve Organisatie (AO)
Inzichtelijk maken van alle processen en de onderlinge connecties visualiseren.

Digitaliseren van de processen
Het digitaliseren, automatiseren en optimaliseren van de processen met behulp van
document- en proces management software.

Digitaliseren van de fysieke documenten
Via OCR (optical character recognition/ tekstherkenning) fysieke documenten inscannen en inlezen.

Data migratie
Data verzameling, data export en import in diverse bestandsformaten. Wij ondersteunen bij het overstappen naar een nieuwe businessapplicatie.

Chatbots – Power Virtual Agent
Intelligente chatbots die zijn gebouwd met Power Virtual Agents snel reageren op de behoeften van klanten.

Project Management
Zorgdragen dat de implementatie binnen de vastgestelde doorlooptijd en het budget verloopt.

Trainingen
Organiseren van hooggekwalificeerde applicatie gerichte trainingen.

N.V. Hashtag IT

Contact persoon: Nathalie Klaverweide – Directeur
Telefoonnummer: +597 745 54 02

Algemeen Emailadres:  info@hashtagit-su.com
Telefoonnummer: +597 – 45 49 13

Website: www.hashtagit-su.com
Facebook: www.facebook.com/hashtagitsu
LinkedIn: www.linkedin.com/company/hashtagit-su/
Vacatures: /www.hashtagit-su.com/freelance-program/

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.