Kernel IT

About Kernel Information Technology N.V.

In ons portfolio hebben we bedrijven met een aantal medewerkers van 1 tot 1600 – geen organisatie te groot of klein. Hieruit blijkt al onze veelzijdigheid en dynamiek. Wij zijn uw Microsoft 365 implementatie partner en toegewijd aan de Microsoft cloud filosofie. Deze toewijding is terug te zien bij onze projecten en support waarbij we onszelf meer zien als partner dan consultant. Onze lijfspreuk is specialist boven generalist en we houden ons daaraan – continue kennis verscherping is dan ook deel van onze dagelijkse routine. Onze klanten zitten o.a. in de financiële-, transport-, productie- en mining sector. Onze core values zijn weergeven in de volgende 3 woorden: Integrity, Resourcefulness, Clarity

Services

Microsoft 365
Microsoft 365 zorgt voor betere samenwerking en verhoogde productiviteit binnen uw bedrijf. Wij verzorgen de planning & migratie, training en implementatie van dit platform. Kortom, wij zorgen ervoor dat u (Microsoft) cloud-ready bent.

Power BI
Data, informatie, kennis en actie is niet slechts een opsomming maar een volgorde om data-driven leadership te kunnen toepassen binnen uw organisatie. Wij helpen met name de data analyse tools van Microsoft implementeren binnen uw bedrijf.

Netwerk Beheer
Kernel IT is niet begonnen als een cloud centrisch bedrijf maar als traditioneel netwerk en infrastructuur consultant. Deze roots en het begrip zetten we in om de transitie naar de cloud prettig te laten verlopen.

Contact Kernel Information Technology N.V.​

Contact Persoon: Harvey Harpal
Emailadres: hharpal@kernel.sr
Telefoonnummer: +597 875 90 08

Adres: Willem Anthonielaan 27
Algemeen emailadres: info@kernel.sr
Website: www.kernel.sr
Facebook: www.facebook.com/KernelITNV
LinkedIn: www.linkedin.com/company/kernel-information-technology-n-v/