Spang Makandra

About Spang Makandra

Spang Makandra n.v. is een full-service internet marketing bureau en is onderdeel van Creative Tech Hub Caribbean: een cluster van bedrijven in de Creatieve Technologie branche. Creative Tech Hub Caribbean ondersteunt bedrijven om succesvol te zijn in de digitale economie. 

Spang Makandra is het internet marketing bureau in Suriname dat bedrijven ondersteunt bij het communiceren via internet.

Wij ontwikkelen, vernieuwen en implementeren succesvolle strategieën om meer rendement te halen uit internet. Voor de implementatie van de strategieën, ontwikkelen wij de concepten, campagnes en webapplicaties die nodig zijn en verzorgen wij de communicatie via verschillende platformen, zoals social media en blogs. Na de activering van deze tools, zorgen wij ervoor dat uw online community levendig blijft en groeit, door het inzetten van webmanagement, community management, webcare en monitoring. Wat ons zo uniek maakt is, is onze creativiteit en kwaliteit, maar meer nog de duurzame ondersteuning waarop onze klanten kunnen rekenen en de passie waarmee wij werken. Onze organisatie straalt van dynamiek en creatieve energie en is voor hen die ons bezoeken een eerste kennismaking met onze creatieve broedplaats, Spang Makandra.

Services Spang Makandra

WEBSITES – MOBILE APPS- SOFTWARE -CLOUD COMPUTING -EMAIL- SOCIAL MEDIA -SERVERS -DIGITAL DESIGN -HARDWARE  – ANIMATION- STORYTELLING- TRAINING- ARTIFICIAL INTELLIGENCE- GAMEDEVELOPMENT- DATABASES- VIRTUAL MACHINES- SUPPORT -DIGITAL TRANSFORMATION -INTERNET OF THINGS- STEAM- AI -MULTIMEDIA CONTENT CREATION- DRONE- PHOTOGRAPHY- MACHINE LEARNING- IT INFRASTRUCTURE- IOT -DIGITAL VALUES -VIRTUAL WORKPLACES -DATA MINING- INTELLIGENCE -CHATBOTS- DIGITAL NOMAD- CO-WORKING SPACES- ROBOTICS- VIDEOGRAPHY- DIGITAL PAINTING- E-LEARNING- AUGMENTED REALITY – CONSULTANCY – VIRTUAL REALITY- TRANSFORMATIVE COMMUNITIES – SOCIAL CURRENCY- WORKFORCE DIGITIZATION

Contact Spang Makandra

Contact persoon: Anuskha Sonai & Vincent Kenswil
+597 – 438838 / 438840 / +597 – 8746774
info@spangmakandra.com / hello@creativetechhub.online
www.spangmakandra.com
Johannes Mungrastraat 22 1st floor

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.