1 jaar Ai One

Het is intussen precies een jaar terug dat de Ai One App werd gelanceerd. Deze is een platform om ondernemen in deze digitale tijdperk makkelijk en toegankelijker te maken. Na een jaar heeft het team van Ai One heel veel ‘lessons learned’ gehad, en zijn dankbaar dat de organisatie mag bestaan. Het hebben van een online shop hoeft tegenwoordig echt geen luxe meer te zijn. 

“Speciale dank aan de partners die met ons dit ‘experiment’ zijn gestart: Firma G.R. Sing, Yaya Fresh, Made by Shin with love, Vita Health, Naga’s Augurken, Kasan Snacks, Vincent Supermarket, Blessed Syrup en nog vele anderen. Speciale dank aan onze klanten die ons ook blijven ondersteunen met hun business en ons steeds vrijblijvend adviseren. Immers, kritiek is gratis advies”, aldus Ai One. 

De #AiOne App zal in het tweede jaar ook veel meer updates krijgen. Zij doen op 10 september 2021 de eerste bekendmaking hierover.

Ai One,
Ai, Handig toch!

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.