Anuskha Varsha Sonai Nieuwe Groepsvertegenwoordiger Zakelijke Dienstverlening VSB

Anuskha Varsha Sonai Nieuwe Groepsvertegenwoordiger Zakelijke Dienstverlening VSB

Anuskha Varsha Sonai, voormalige voorzitter van de ICT Associatie Suriname ICT-AS, en lid van de ICT-AS is op 4 februari 2022 binnen de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven benoemd tot de Groepsvertegenwoordiger Zakelijke Dienstverlening. Sonai is hiermee ook officieel lid van het Bestuur van de VSB.

Sonai (vertegenwoordiger van het lid Spang Makandra NV binnen de VSB) is hiermee de vertegenwoordiger van de grootste groep tussen de 11 groepen binnen de VSB. De vorige groepsvertegenwoordiger, Rolf Verwey (vertegenwoordiger van het VSB lid Firm Engineering) is aangewezen als plaatsvervangend groepsvertegenwoordiger.

De diensten sector is groot en divers en bestaat voor een groot deel uit MKMO’s. Deze sector is daarom een grote beroepen generator. Groepsvertegenwoordiger Anuskha Sonai is dankbaar voor de mogelijkheid om om deze rol te mogen vervullen. Zij geeft aan zich te zullen inzetten voor ontwikkelen van de sector dienstverlening zodat deze sector kan ontwikkelen tot een top sector. “Dat is belangrijk omdat een land dat haar diensten sector goed ontwikkelt, beter in staat is haar economie te ontwikkelen. ”, aldus mw Sonai.

De groep bestaat momenteel uit 70 leden die actief zijn in ICT, financiele dienstverlening, engineering, juridische dienstverlening en consultancy.

Comments are closed.