Apptastic creert klantenbinding via Par’bo Skater Game

Apptastic creert klantenbinding via Par’bo Skater Game

Het creëren van klantenbinding voor uw merk is heden ten dage een must. Het IT bedrijf Apptastic houdt zich binnen de IT wereld naast Applicatie ontwikkeling ook bezig met Augmented Reality. Het bedrijf besloot om in het kader van de voornoemde binding tussen klant en product ertoe over te gaan een game te ontwikkelen die gespeelt wordt met de ogen.

Het is een Surinaams product, waarin ook Surinaamse omgeving als achtergrond wordt gebruikt. Apptastic maakt gebruik van Facebook en Instagram om dit mogelijk te maken.

Wat heeft u nodig om deze game te spelen?
· Mobiele telefoon met een voor-camera
· Facebook of Instagram app geïnstalleerd
· En competitieve spirit.

Hier vindt u de links tot de game:
Facebook: https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/684211639621322/
Instagram: https://www.instagram.com/ar/684211639621322/

Geniet van deze game, en als u ook geïnteresseerd bent om meer klantenbinding voor uw merk te creëren, maakt u contact met ons op info@apptastic.sr

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.