Brian Imambaks als Expert Panellid tijdens de Startup Huddle Paramaribo Virtual Start-up Pitch event

Brian Imambaks als Expert Panellid tijdens de Startup Huddle Paramaribo Virtual Start-up Pitch event

Op 15 Juli 2021 organiseert Startup Huddle Paramaribo een Virtual Start-up Pitch Event waarbij twee ondernemers 6 minuten de tijd krijgen hun business te presenteren aan de gemeenschap en de expert panel. Als expert Panellid is het de bedoeling de twee ondernemers feedback te geven, zodat zij hun business idee kunnen aanscherpen. Brian Imambaks zit vanuit het ICT en online business vlak aan om feedback te geven aan deze twee ondernemers.

Over Brian Imambaks

Gedreven uit armoede en “het gaat niet werken!” is Brian van een simple jongeman de challenge aangegaan om exceptionele dingen te doen in Suriname en daarbuiten.

Door simpelweg te investeren in kennis (het lezen van meer dan 54 boeken per jaar) en kunde heeft Brian een succesvolle ICT onderneming genaamd Technovate ( https://techno-vate.com ) binnen 3 jaren kunnen opzetten waar zij nu zowel binnenlandse als buitenlandse klanten bedienen vanuit Suriname. Dit is uitgegroeid tot een business ecosysteem voor ondernemers waar je nu binnen 30 minuten je online business kan opzetten zonder dure ontwikkelaars in te huren.

“Vandaar dat we zeggen: we don’t sell software, we create a movement. Naast ondernemen, ben ik bezig met het coachen van startende ondernemers om op een slimme en “cost effective” manier hun bedrijf online op te zetten zodat zij hieruit meer rendement kunnen halen”, zegt Brian.

Hij is 41 jaartjes jong en zijn gezin bestaat uit zijn vrouw, twee dochters, hij en zijn 3 honden.

Zijn levensverhaal kun je uit de onderstaande zin halen:

When you get, you make a living but when you give, you make a life!

Wil jij weten welke feedback hij heeft te delen met de ondernemers? Registreer je nu dan hier:

http://bit.ly/StartupHuddleParamaribo 

Comments are closed.