Brian Imambaks als Expert Panellid tijdens de Startup Huddle Paramaribo Virtual Start-up Pitch event

Brian Imambaks als Expert Panellid tijdens de Startup Huddle Paramaribo Virtual Start-up Pitch event

Op 15 Juli 2021 organiseert Startup Huddle Paramaribo een Virtual Start-up Pitch Event waarbij twee ondernemers 6 minuten de tijd krijgen hun business te presenteren aan de gemeenschap en de expert panel. Als expert Panellid is het de bedoeling de twee ondernemers feedback te geven, zodat zij hun business idee kunnen aanscherpen. Brian Imambaks zit vanuit het ICT en online business vlak aan om feedback te geven aan deze twee ondernemers.

Over Brian Imambaks

Gedreven uit armoede en “het gaat niet werken!” is Brian van een simple jongeman de challenge aangegaan om exceptionele dingen te doen in Suriname en daarbuiten.

Door simpelweg te investeren in kennis (het lezen van meer dan 54 boeken per jaar) en kunde heeft Brian een succesvolle ICT onderneming genaamd Technovate ( https://techno-vate.com ) binnen 3 jaren kunnen opzetten waar zij nu zowel binnenlandse als buitenlandse klanten bedienen vanuit Suriname. Dit is uitgegroeid tot een business ecosysteem voor ondernemers waar je nu binnen 30 minuten je online business kan opzetten zonder dure ontwikkelaars in te huren.

“Vandaar dat we zeggen: we don’t sell software, we create a movement. Naast ondernemen, ben ik bezig met het coachen van startende ondernemers om op een slimme en “cost effective” manier hun bedrijf online op te zetten zodat zij hieruit meer rendement kunnen halen”, zegt Brian.

Hij is 41 jaartjes jong en zijn gezin bestaat uit zijn vrouw, twee dochters, hij en zijn 3 honden.

Zijn levensverhaal kun je uit de onderstaande zin halen:

When you get, you make a living but when you give, you make a life!

Wil jij weten welke feedback hij heeft te delen met de ondernemers? Registreer je nu dan hier:

http://bit.ly/StartupHuddleParamaribo 

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.