ESRI User Conference by GISsat

GISsat is meer dan 20 jaar actief in Suriname. Samen met haar partners werkt zij sedert 1999 voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening, het aanleveren van hoge kwaliteit geo-data sets en het implementeren van GIS technologie bij haar klanten. Steunend op meer dan 20 jaar professionele ervaring in ons vakgebied en deel uitmakend van een wereldwijd netwerk aan GIS-experten zijn we voortdurend bezig om onze dienstverlening te aligneren met de digitale transformaties die thans gaande zijn bij talloze organisaties in Suriname.

Stroomlijnen interne processen
Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen werken aan het stroomlijnen van de interne processen, vertrekkend vanaf het verzamelen van data in het veld, tot de analyse van deze informatie vanop kantoor en het delen van de verworven inzichten met anderen via kaarten, webapplicaties en dashboards. GISsat is al jaren de trouwe partner die u ondersteunt in deze digitale transformatie.

In de huidige tijd van remote werken heeft ook GISsat een belangrijke transformatie ondergaan met als doel haar dienstverlening nog meer toe te spitsen op de specifieke behoeften van uw organisatie. Zij trachtin nog nauwere en persoonlijkere relatie, deze samenwerking te intensifiëren met het oog op het vinden van de, vaak subtiele, veranderingen die een verschil kunnen maken binnen uw organisatie. Een nieuwe aanpak gaat ook gepaard met een nieuw gezicht, een nieuwe approach en een nieuwe wind binnen ons management. Haar nieuw logo werd begin dit jaar gelanceerd aan het kantoor, J. R. Thomsonstraat #5 te Paramaribo.

Wat kan u verder van de organisatie verwachten in 2021?
ESRI User Conference: Van maandag 12 juli tot donderdag 15 juli 2021 vindt de jaarlijkse User conferentie plaats. Voor de tweede keer vindt dit evenement virtueel plaats waardoor het voor eenieder mogelijk wordt om deel te nemen aan dit toonaangevend en inspirerend evenement. Klanten met een lopend maintenance contract krijgen toegang tot meer dan 500 technische workshops, product demo’s, presentaties en andere webinars. De plenaire sessie op maandag 12 juli is vrij toegankelijk voor iedereen. Tijdens de plenaire sessie wordt gedurende enkele uren een sneak preview gegeven van de laatste ontwikkelingen en toepassingen van GIS binnen diverse industrieën en overheden. Voor zij die dit nog nooit hebben meegemaakt een absolute must om ondergedompeld te worden in de mogelijkheden van GIS & Location Intelligence.

Nieuwsbrief: Maandelijks zal u een vernieuwde GISsat nieuwsbrief ontvangen, waarbij 1 of meerdere relevante topics in Suriname zullen worden toegelicht vanuit een GIS perspectief.

Webinars: Elk kwartaal zullen webinars worden georganiseerd rond diverse actuele topics in Suriname waarbij de mogelijke rol van GIS & Location Intelligence wordt besproken.

Social Media: Events, nieuwe ontwikkelingen en highlights zullen worden gecommuniceerd via de GISsat social media kanalen.

Process scan: Ieder van u zal worden gecontacteerd voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek om te kijken in hoeverre GIS technologie uw organisatie al dan niet kan ondersteunen.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.