Digicel draagt ook bij voor allerkleinste Surinamertjes

Digicel draagt ook bij voor allerkleinste Surinamertjes

Op zaterdag 18 september 2021 heeft de organisatie Lead to Inspire Foundation een evenement georganiseerd waarbij men voor 1 uur max burpees kon doen voor een goed doel. Er werd op een gezonde en sportieve manier geld ingezameld om de Vereniging van Kinderartsen te ondersteunen, zodat de zorg aan de allerkleinste Surinamertjes, die te vroeg geboren worden, gegarandeerd blijft. Atleten van diverse sportscholen, individuele sporters, artsen en verpleegkundigen hebben geparticipeerd aan dit sportief spektakel. Ook dhr. Deonarine Gopaul, CEO van Digicel heeft zijn bijdrage geleverd aan dit evenement en heeft maar liefst 170 burpees binnen 1 uur gehaald. Per burpee doneerde Digicel SRD 50, dus in zijn totaliteit doneerde Digicel SRD 8.500 aan de Vereniging Kinderartsen Suriname ten behoeve van de babies van Suriname.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.