Digitale inclusie voor duurzame ontwikkeling

Digitale inclusie voor duurzame ontwikkeling

Het United Nations Development Programme (UNDP) en de ICT Association Suriname ( ICT-AS ) hebben het initiatief genomen om in de maand april 2021 samen te werken aan een reeks van vier webinars met het onderwerp “Digitale inclusie voor duurzame ontwikkeling” .

De webinars zijn bedoeld om beleidsmakers, het bedrijfsleven en andere belanghebbenden binnen de ICT en aanverwante sectoren te betrekken bij een dialoog over de rol en het belang van ICT in de huidige context van nationale ontwikkeling in Suriname.

Registreer voor de sessie van 8 april via: Link
Onderwerp: ICT Algemeen & Beleid
ICT Visie Overheid; Beleid, regelgeving, strategie ICT & e-Readiness; Bijdrage ICT aan ontwikkeling & innovatie; Inheemse en in stamverband levende volkeren (ITP’s) en digitale inclusie.
Meer weten over de webinars: https://ict-as.sr/ict4sdg/ 
Registreer voor de sessie van 15 april via: Link 
Onderwerp: ICT & SDG’sHuidige positie en prioritering van de SDG’s in Suriname; Verenigde Naties in het stedelijk antropoceen en SDG’s; SDG’s en het ontwikkelingsplan van Suriname.
Meer weten over de webinars: https://ict-as.sr/ict4sdg/ 
Registreer voor de sessie van 22 april via: Link 
Onderwerp: Onderwijs & ICTVernieuwing onderwijsproces door middel van ICT; Onderwijs, ICT en digitale vaardigheden; ICT in de praktijk: curricula & aanpassing mondiale ontwikkelingen; Onderzoek en ontwikkeling.
Meer weten over de webinars: https://ict-as.sr/ict4sdg/ 
Registreer voor de sessie van 29 april via: Link
Onderwerp: Bijdrage van de particuliere sector aan SDG’sBijdrage ICT-sector aan SDG’s; ICT in de praktijk: feiten & cijfers & faciliteren van de SDG’s; Verantwoordelijkheid particuliere sector ten opzichte van SDG’s.
Meer weten over de webinars: https://ict-as.sr/ict4sdg/ 

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.