Een evenement door vrouwen voor vrouwen!

De Internationale Vrouwendag wordt op 8 maart wordt gevierd. Op deze dag worden de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen worden gevierd. Voor deze speciale gelegenheid zal Lybra Training Coaching Consulting speciaal voor vrouwen een empowerment-sessie houden. Lybra zal enkele inzichten en persoonlijke tips delen die vrouwen kunnen helpen om beter te worden eigenliefde en zelfzorg en vooral het geschenk van vrouwen aan deze wereld vieren. Dit is een evenement van zelfreflectie, empowerment, motivatie en vooral een feest, want het is de bedoeling dat vrouwen gevierd worden!

Doe mee:
7 maart 2021
EST: 08:00 • Suriname: 10:00 • Nederland: 14:00
Formaat: ZOOM

Dit is wat in deze sessie wordt behandeld:

1. Zelfliefde en zorg voor je geest
Beheer de mentale rommel en leer hulpmiddelen en oefeningen om positieve zelfbespreking en zelfmotivatie te verbeteren.

2. Zelfliefde en zorg voor je lichaam
Leer zelfliefde en zelfzorgtips om voor je lichaam te zorgen, en oefeningen die stress en spanning verlichten.

3. Zelfliefde en zorg voor je geest
Leer hoe eenvoudige oefeningen u kunnen helpen beheren wat uw ziel echt voedt, en dagelijkse praktijken die u verbonden houden met de bron.

Registreer hier

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.