Eerste Datasur Webinar 2021

De eerste Datasur Webinar van het jaar wordt gehouden op 26 februari. Dit keer ligt de focus op ‘Aanpassing aan het nieuwe normaal met ICT’. De 2 sprekers voor dit webinar zijn Leslie Lee Fook uit Trinidad & Tobago & Kirtie Jhagroe uit Suriname.

Keynote-onderwerp: “Leiden door verandering”

Nu bedrijven op weg zijn naar stabilisatie, moeten ze zich aanpassen om meer digitaal en data gestuurd te worden en zich voor te bereiden op het post-pandemische “nieuwe normaal”. Analytics is nog nooit zo belangrijk geweest om een ​​data gestuurde cultuur te bevorderen. In deze sessie wordt onderzocht hoe uw datacultuur eruit zou kunnen zien in het ‘nieuwe normaal’ en kunt u uw eigen roadmap opstellen.

CSR-onderwerp: “Student Helpt Student: Belang van Peer Support”

De focus op peer-to-peer studieondersteuning is groter dan ooit. Studenten die begeleid worden door Student Helpt Student, krijgen met een Peer niet alleen een studiemaatje en een rolmodel, maar krijgen ook extra binding met het leerproces. Beantwoord de onderstaande vragen, die zullen worden gebruikt als registratie-informatie voor dit webinar, dat wordt gehouden op 26 februari 2021, 11-12: 00 uur SRT.

Registreer nu

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.