Eerste Datasur Webinar 2021

De eerste Datasur Webinar van het jaar wordt gehouden op 26 februari. Dit keer ligt de focus op ‘Aanpassing aan het nieuwe normaal met ICT’. De 2 sprekers voor dit webinar zijn Leslie Lee Fook uit Trinidad & Tobago & Kirtie Jhagroe uit Suriname.

Keynote-onderwerp: “Leiden door verandering”

Nu bedrijven op weg zijn naar stabilisatie, moeten ze zich aanpassen om meer digitaal en data gestuurd te worden en zich voor te bereiden op het post-pandemische “nieuwe normaal”. Analytics is nog nooit zo belangrijk geweest om een ​​data gestuurde cultuur te bevorderen. In deze sessie wordt onderzocht hoe uw datacultuur eruit zou kunnen zien in het ‘nieuwe normaal’ en kunt u uw eigen roadmap opstellen.

CSR-onderwerp: “Student Helpt Student: Belang van Peer Support”

De focus op peer-to-peer studieondersteuning is groter dan ooit. Studenten die begeleid worden door Student Helpt Student, krijgen met een Peer niet alleen een studiemaatje en een rolmodel, maar krijgen ook extra binding met het leerproces. Beantwoord de onderstaande vragen, die zullen worden gebruikt als registratie-informatie voor dit webinar, dat wordt gehouden op 26 februari 2021, 11-12: 00 uur SRT.

Registreer nu

Comments are closed.