Erkenning ICT sector, Spang Makandra wint VSB MKB Award 2013

Erkenning ICT sector, Spang Makandra wint VSB MKB Award 2013

Het Bestuur van de VSB heeft de award VSB MKB Onderneming 2013 op 6 december 2013 uitgereikt aan Spang Makandra.

Het Bestuur van de VSB heeft het besluit genomen om in 2013 een award toe te kennen aan een VSB MKB Lidbedrijf dat zich in de laatste vijf jaren bij uitstek heeft gepositioneerd en geprofileerd op de Surinaamse markt.

Uitverkiezing sector

Voor 2013 is de ICT Sector uitgekozen. De ICT Sector heeft de grootste groeipotentie en is voor innovatie in bedrijfsprocessen “het instrument” om de dienstverlening en arbeidsproductiviteit op te voeren. De interne- en externe  communicatie bij alle bedrijven wordt verbeterd door IT toepassingen. Bedrijven maken meer en meer gebruik van ‘social media’ in hun marketing strategie. In productiebedrijven leiden automatiseringsprocessen tot hogere productiviteit.

Toekenning Award 

 Het Bestuur van de VSB heeft in haar beoordeling om tot toekenning en uitverkiezing van het bedrijf voor het jaar 2013 over te gaan, zich laten leiden door een 5-tal criteria en is na toetsing van oordeel dat Spang Makandra Studio N.V. het meeste aanspraak maakt op de uitverkiezing en de bijbehorende award. 

______________________________________________

9/12/2013 – Jack Meijdam

______________________________________________

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.