Girls in ICT Day 24 april 2014

Vandaag is internationale Girls in ICT Day. Deze dag is bedoeld om meisjes en jonge vrouwen enthousiast te maken voor een carrière binnen de alsmaar groeiende ICT-sector.

Wereldwijd zijn er diverse evenementen georganiseerd om meiden kennis te laten maken met de ICT-sector en om hen inzicht te geven in hun carrièremogelijkheden. Op de speciale Girls in ICT Portal (www.girlsinict.org) vindt u meer informatie over deze activiteiten.

Ook in Suriname zal aandacht besteed worden aan de Girls in ICT Day. Zo zal de ICT Associatie op de aanstaande Made In Suriname Beurs deelnemen met als thema Women and Girls in the ICT. Tijdens deze beurs, die van 30 april t/m 4 mei a.s. plaatsvindt op het KKF-beursterrein in Paramaribo,  kunnen meisjes en vrouwen bij de stand van de ICT Associatie terecht om meer informatie te verkrijgen over scholings- en carrièremogelijkheden in de ICT-sector van Suriname. Ook zullen er vrouwelijke rolmodellen aanwezig zijn, waarmee geïnteresseerde één op één in gesprek kunnen gaan.

Comments are closed.