Heeft u al geregistreerd voor de ESRI International User Conference 2021?!

Heeft u al geregistreerd voor de ESRI International User Conference 2021?!

De conferentie start Maandag 12 juli met een open plenaire sessie. De plenaire sessie is gratis toegankelijk voor iedereen! Registreer hier.Dinsdag 13 juli tot en met Woensdag 14 juli zijn er training-, demo-, en technische sessies. Donderdag 15 juli worden door industrie experts ‘Special Interest Group’ (SIG) meetings over GIS in de verschillende sectoren zoals: Water, Energie, Milieu, Business Analytics, Planning, Engineering, Construction, Architecture en nog veel meer.De technische en business sessies zijn alleen toegankelijk voor bestaande actieve relaties van GISsat N.V.
Wat kunt u verwachten?Technische sessies over het ArcGIS platformBusiness intelligence sessies over hoe GIS strategisch in te zetten voor uw organisatieNetworking sessies met de wereldwijde GIS communitySpecial Interest Group (SIG) sessies met sector specifieke sessies, bijv. over Petroleum, Mining, Water, Gas, Telecom, Environment, Sustainability, Conservation, Health, Maritime, Smart Ports, Fire and Rescue, Public Works, Construction Management en veel meer
Er zijn 3 type registraties mogelijk: General attendee: bestaande en actieve relaties van GISsat hebben toegang tot alle sessies. Bij het registreren zal uw ‘Customer number’ gevraagd worden. Als u die niet (meer) heeft, contact ons op info@gissat.comStudent registration: studenten krijgen ook toegang tot de conferentie op vertoon van een geldig inschrijvingsbewijs bij een onderwijsinstellingPlenary session: als u nog geen klant bent van GISsat, kunt u registreren voor de plenary session. Bij deze registratie kunt u de key-note van onder andere de president van ESRI, Jack Dangermond, volgen op maandag 12 en dinsdag 13 juli. Voor de exacte tijden en meer informatie, registreer via deze link.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.