ICS start met virtuele sessies

Als gevolg van Covid-19 heeft Integrated Computer Services (ICS) haar informatie- en trainingssessies op het gebied van onder andere cybersecurity het vorig jaar on hold gezet, maar nu is ze er weer helemaal klaar voor. Op 24 februari is het bedrijf gestart met een serie virtuele sessies, die het hele jaar door elke woensdag via zoom worden verzorgd.

Afhankelijk van de training kan de doelgroep een beetje verschillen. De ene keer kan het echt voor iedereen zijn, op uitvoerend niveau, een andere keer is het bestemd voor managers of kunnen op directieniveau business georiënteerde presentaties worden gehouden. Ook het onderwerp van de sessies is bepalend voor de doelgroep en kan bijvoorbeeld specifiek bestemd zijn voor functionele groepen binnen het bedrijfsleven. “Een HRM-afdeling van een groot bedrijf zou interesse kunnen hebben in bepaalde producten. Maar ook voor een IT-afdeling met een security specialisatie kan het interessant zijn om mee te luisteren naar de topics die we aan te bieden hebben.”

Tijdens de sessies krijgen deelnemers informatie over de laatste technologische ontwikkelingen. Zij kunnen ook vragen stellen en weer up-to-date zijn. “Het is natuurlijk anders wanneer je die dingen van het web leest en de informatie maar voor lief moet nemen. Nu heb je daadwerkelijk iemand die presenteert, waar je vragen kan stellen als je dingen niet begrijpt of nader uitgelegd wil hebben. En op die manier komen de mensen toch aan hun kennis die ze nodig hebben om betere beslissingen te kunnen nemen in hun werkzaamheden”.

De informatie- en trainingssessies die via de internationale partners worden aangeboden zijn specifiek afgestemd op de Surinaamse markt.

 Registratie voor de virtuele events kan via www.ics.sr/events

Comments are closed.