ICTAS presenteert ICT jaarplan 2017 – 2018, mijlpaal bereikt

ICTAS presenteert ICT jaarplan 2017 – 2018, mijlpaal bereikt

#ICTAS #Jaarplan #SurinameSuriname heeft vanaf vandaag haar eigen  ICT jaarplan voor 2017 en 2018. Deze plannen hebben een lange voorgeschiedenis. Zij zijn gebaseerd op de ICT Vision 2020 van de ICT Associatie Suriname (ICTAS), de ervaring en kennis opgedaan tijdens de verschillende ICT Summits, het werk van de Braintrust 2016 en de input die de verschillende stakeholders geleverd hebben tijdens de ICT Conference Week. Een exemplaar van het ICT Jaarplan 2017-2018 werd op 10 november 2016  overhandigd aan de Voorzitter De Nationale Assemblee mevrouw Jennifer Simons – Geerlings en aan de Minister van TCT, de heer Andy Rusland.

#ICT #Jaarplan #ICTAS Mevrouw Simons Geerlings heeft in haar toespraak aangegeven dat ze blij is te zien dat de ICT Associatie consequent en continu heeft gewerkt aan het bereiken van de mijlpaal die de ICT Associatie vandaag bereikt heeft door haar Jaarplan 2017 – 2018 te presenteren. Mevrouw Simons – Geerlings heeft uitgesproken dat zij zich aan het Jaarplan committeert en voor ondersteuning zal zorgen waar ze kan.

#ICTAS #Jaarplan #TCT #ICT #SurinameMinister A. Rusland van TCT is trots op de presentatie en prestatie van de ICT Associatie die als niet ambtelijke orgaan een grote stap richting ICT sector development heeft gemaakt.

Comments are closed.