ICTAS presenteert ICT jaarplan 2017 – 2018, mijlpaal bereikt

ICTAS presenteert ICT jaarplan 2017 – 2018, mijlpaal bereikt

#ICTAS #Jaarplan #SurinameSuriname heeft vanaf vandaag haar eigen  ICT jaarplan voor 2017 en 2018. Deze plannen hebben een lange voorgeschiedenis. Zij zijn gebaseerd op de ICT Vision 2020 van de ICT Associatie Suriname (ICTAS), de ervaring en kennis opgedaan tijdens de verschillende ICT Summits, het werk van de Braintrust 2016 en de input die de verschillende stakeholders geleverd hebben tijdens de ICT Conference Week. Een exemplaar van het ICT Jaarplan 2017-2018 werd op 10 november 2016  overhandigd aan de Voorzitter De Nationale Assemblee mevrouw Jennifer Simons – Geerlings en aan de Minister van TCT, de heer Andy Rusland.

#ICT #Jaarplan #ICTAS Mevrouw Simons Geerlings heeft in haar toespraak aangegeven dat ze blij is te zien dat de ICT Associatie consequent en continu heeft gewerkt aan het bereiken van de mijlpaal die de ICT Associatie vandaag bereikt heeft door haar Jaarplan 2017 – 2018 te presenteren. Mevrouw Simons – Geerlings heeft uitgesproken dat zij zich aan het Jaarplan committeert en voor ondersteuning zal zorgen waar ze kan.

#ICTAS #Jaarplan #TCT #ICT #SurinameMinister A. Rusland van TCT is trots op de presentatie en prestatie van de ICT Associatie die als niet ambtelijke orgaan een grote stap richting ICT sector development heeft gemaakt.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.