iFrontier verzorgde opendag voor 15 beste meisjes van de Louiseschool

iFrontier verzorgde opendag voor 15 beste meisjes van de Louiseschool

De ICT docent van de Louiseschool heeft zijn 15 beste vrouwelijke leerlingen geselecteerd voor de opendag bij i-Frontier. (13 mei 2013)

De leerlingen kregen eerst een rondleiding door het bedrijf waarna 3 vrouwelijke medewerkers, waarvan 2 ook op de Louisescool hebben gezeten presentaties verzorgden over hun loopbaan in de ICT en hun werk als ICT Consultant. Ook werd een demonstratie gegeven van software welke door i-Frontier wordt ontwikkeld en geimplementeerd.  Hierna werd een sessie gewijd aan mobile applications. De opendag werd afgesloten met een “feit of fictie” quiz. Er werd een stelling geponeerd over mogelijkeICT ontwikkelingen in Suriname  en de studenten moesten raden als deze ontwikkeling inderdaad werkelijkheid of juist fictie is.

Dit leverde vaak verassende uitkomsten op.

De leerlingen die de meeste juiste antwoorden gaven kregen een presentje. Voor de studenten was de opendag en heel leuke dag, waarbij ze op een luchtige wijze meer kennis hebben opgedaan van het werken in de ICT sector.  Hoewel I-Frontier op het zelfde complex als de  Louiseschool is gevestigd warden de studenten er niet bewust van, dat er zo dicht bij huis, zulke geavanceerde ICT diensten aan binnen- en buitenland werden aangeboden. Aan het einde van de dag kregen alle leerlingen een tas met relatiegeschenken van I-Frontier, TAS en Digicel.

Comments are closed.