Kennismaking met UNESCO Suriname

De ICT-AS heeft op 24 maart 2021 kennis gemaakt met van UNESCO Suriname. Aanwezig waren de voorzitter Anuskha Sonai vergezeld door Rajiv Hieralal en Gerard den Dekker. Namens de counterpart was aanwezig Roy Smits (Secretaris Generaal UNESCO Suriname). De kennismaking werd georganiseerd op verzoek van UNESCO Suriname. In het kader van duurzame ontwikkeling van de ICT Sector zijn er verschillende VN organisaties geïdentificeerd als stakeholders voor de ICT-AS. UNESCO is ook een van de stakeholders met wie we graag kennis willen maken en alvast onze plannen laten weten m.b.t. wat we willen bereiken als ICT sector. Hierin was er al snel een match omdat de UNESCO zaken op een duurzame manier aanpakt en werkt met entiteiten i.p.v. individuen. Zij erkennen de ICT-AS als een entiteit die een goede weergave kan doen wat er in de sector speelt. Aangezien ze ons daarvoor aanzien, hebben zij het initiatief genomen om ons uit te nodigen om met elkaar van gedachten te wisselen over een eventuele samenwerking.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.