Uitnodiging KKF Ondernemersavond 23 september 2014

Uitnodiging KKF Ondernemersavond 23 september 2014

Deze maand hebben de ICT Associatie en de SVI tijdens de KKF Ondernemersavond een speciale gast uit Curaçao die aan u zal presenteren hoe u het beste uit uw hard- en software kunt halen.

Bedrijven investeren veel geld in hardware en software, maar worden deze middelen in de praktijk ook zo efficiënt mogelijk benut? Volgens Jasper Kraak, Solutions Architect bij Inova, is dit helaas niet altijd het geval. Zonde, want met een betere inrichting van de ICT-infrastructuur kunnen (bedrijfs)processen soepeler verlopen en kan men uiteindelijk veel tijd en geld besparen.

Core Infrastructure Optimization


Jasper Kraak laat u daarom graag de voordelen zien van het toepassen van Microsofts Core Infrastructure Optimization, een uitgebreid model dat bedrijven de mogelijkheid biedt om huidige ICT-middelen te evalueren, toekomstige investeringen te prioriteren en inzicht te krijgen in de beste langetermijnstrategie.

Het doel van Core Infrastructure Optimization is om ICT te gebruiken als middel om bedrijfsdoelen te ondersteunen en te realiseren, in plaats van het als kostenpost te beschouwen. Het geeft een duidelijk overzicht van de beperkingen waardoor mogelijkheden worden gevonden om sneller en doeltreffender in te spelen op veranderingen in de eigen organisatie én in de markt.

 

Tijdens de KKF Ondernemersavond op 23 september a.s. geeft Jasper Kraak middels een interactieve presentatie inzicht in de voordelen die op korte en op lange termijn met Core Infrastructure Optimization kunnen worden behaald en toont hij aan dat kennis en training nodig zijn om dit te bereiken.

U bent allen van harte welkom om deze presentatie bij te wonen. We beginnen om 20:00 uur in de KKF Beurshal aan de Kernkampweg te Paramaribo. De presentatie duurt tot 21:00 uur en aansluitend hebben wij nog een informeel samenzijn georganiseerd.

Comments are closed.