Namidi N.V. lanceert TAX.sr

Je eigen loonstrook in een handomdraai

Namidi N.V. biedt sinds kort een nieuwe dienst aan. Met onze nieuwe dienst genaamd “TAX.sr” kunnen bedrijven en zelfstandige ondernemers:

  • Snel en simpel het bruto en nettoloon berekenen;
  • De belasting calculator gebruiken om transparant de loonbelasting en AOV door te rekenen:
  • Eenvoudig loonstroken uitdraaien op basis van de meest recente belastingschijven;
  • Eenvoudig het maandelijks loonbelasting rapport uitdraaien;
  • Overzichtelijk de salarisadministratie beheren.

Doelgroepen

TAX.sr is voornamelijk gebouwd om de volgende doelgroepen simpel en makkelijk te faciliteren in het beheren van hun salarisadministratie:

  • Bedrijven, 
  • Zelfstandig ondernemers
  • Freelancers

Verdere informatie met betrekking tot de prijzen en het gebruik van het systeem kunt u vinden op https://tax.sr.

Flyer: https://drive.google.com/file/d/1hpuqjRvgqVo070nLm7uArMIHVA-XH9G4/view?usp=sharing 

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.