Nationaal Web Development Contest 2021

“Wij zijn na de laatste contest nu een jaar verder en merken dat er een enorme en steeds groeiende vraag is naar de bouw van websites/ applicaties en hebben daarom gemeend om ook dit jaar het contest te organiseren. Deze keer doen wij dat in samenwerking met Ineffable. Het doel is niet alleen om in te spelen op de vraag vanuit de markt en hen te helpen met hun digitaliserings trajecten, maar ook om gedreven jonge Web Developers c.q. Innovators een platform te bieden waar zij creatief bezig kunnen zijn en hun talenten verder kunnen ontwikkelen” aldus Whitney de Rijp de Commercial Affairs Manager bij Datasur.

In het kader hiervan organiseren wij ook dit jaar de National Web Development contest 2021!

Wij roepen alle creatieve en leergierige Web Developers in de leeftijdscategorie van 20-30 jaar op om deel te nemen aan de National Web Development contest 2021.

Als Web Developer zul je demonstreren hoe je binnen een tijdsbestek van 3 dagen een volledig functionele website bouwt en lanceert. De beoordelingscommissie zal bestaan uit ICT-expert met lokale en internationale ervaring.

Er zal aandacht worden besteedt aan het proces, slagvaardigheid en de kwaliteit van de website ontwikkeling. Vergeet niet de vorige keer werden de top 2 winnaars onze collega’s, wie weet wordt jij onze nieuwe collega dit jaar!

Houd de Datasur website en social media pagina’s in de gaten voor deelname aan de National Web Development Contest 2021.

Comments are closed.