Online Training Businessplan: Callot Training en Consultancy

Online Training Businessplan: Callot Training en Consultancy

Je denkt er lang over na en nu is het tijd! Tijd om te investeren in een businessplan.

Callot Training en Consultancy biedt momenteel een online training businessplan, bestemd voor personen met een bedrijfsidee of personen die reeds een bedrijf hebben. Het process om te komen tot een Businessplan biedt handvatten waarmee je de haalbaarheid van de onderneming kan vergroten. Het is ook een vereiste voor het laten financieren van de onderneming. Samen met de trainer zullen de deelnemers werken aan hun businessplan. Aan het eind van deze 5 uren kunnen de deelnemers ervoor kiezen om het plan zelfstandig af te ronden of onder begeleiding van Callot Training en consultancy koersen richting succes.

Speciaal voor ICT-ASS leden: Op vertoon van Lidmaatschap 10% korting.

Registratie kan via:
Email: info@callotsuriname.com
Bellen: +(597) 8709103

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.