Apptastic

For companies to be able to keep up in a dynamic market, gathering the right data has become a critical factor. APPTASTIC passionately creates technology that helps you gather the right data for insightful decision making. 

Our products combine the best in old and new, enabling people and organizations to connect and create more value in the lives of their stakeholders. We offer the best in quality web and mobile solutions, and aim to be an asset in ensuring our partners’ success.

We envision a future where people, planet and profit are in harmony, inspired by APPTASTIC technology.

APPTASTIC N.V.

Adres: Overbrugweg, Lelydorp
Algemeen E-mailadres: info@apptastic.sr
Website: apptastic.sr
Facebook: https://www.facebook.com/apptasticnv
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/apptasticnv
Link naar uw vacatures: https://www.facebook.com/apptasticnv

SERVICES

1. IT Consultancy

We consult with partners on the best solution for their unique challenge.

2. Business App Development

Because every business is unique, it comes with its unique needs. We build and deploy custom web and mobile based business applications.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.