UCC

About United Caribbean Contractors (UCC)

UCC richt zich op het adviseren, aanleggen en onderhouden van infrastructuren betreffende ICT-netwerken (glasvezel/ koper), kabeltelevisie, telecommunicatie systemen en elektra- en drinkwaterinfrastructuren.

Contact United Caribbean Contractors (UCC)

Contact persoon: Gerard Den Dekker

Email adres: g.dendekker@ucc.sr
Telefoonnummer: 0857 5631

Adres: Dr. Sophie Redmondstraat 252a
Telefoonnummer: 432555
Algemeen Emailadres: info@ucc.sr

Website: www.ucc.sr
Facebook: United Caribbean Contractors (UCC)
LinkedIn: United Caribbean Contractors
Link naar vacatures: www.ucc.sr/nl/vacatures

Contactpersoon sales
Cheryll Sriram
Email adres: c.sriram@ucc.sr
Telefoonnummer: 0872 6927

Contactpersoon sollicitaties

HRM afdeling
Email adres: info@ucc.sr
Telefoonnummer: 432555

UCC en de Sustainable Development Goals

UCC heeft haar bedrijfsdoelen gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) en laat zien dat UCC als organisatie actief in de private sector een bijdrage kan leveren aan het realiseren van de SDG’s door:

  1. De SDG’s te verbinden met de “Missie, Visie en Kernwaarden van UCC”;
  2. De SDG’s te verbinden met de “Core Business” (producten/ diensten) van UCC;
  3. De SDG’s te verbinden met het “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het Duurzaamheidsbeleid”
    Zie visuele weergave in onderstaand overzicht:
Sustainable development goals

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.