Qualogy Caribbean opent tweede kantoor in Assuria Hermitage High-Rise

Qualogy Caribbean opent tweede kantoor in Assuria Hermitage High-Rise

Groot nieuws! Qualogy Caribbean opent een tweede kantoor, in het Assuria Hermitage High-Rise gebouw. Een mooie mijlpaal voor de IT-dienstverlener, met klanten in Suriname, de Caribische regio en daarbuiten. Ontdek meer over Qualogy Caribbean in dit interview met General Manager Nilesh Bishesar.  

Qualogy Caribbean groeide sinds de oprichting in 2007 snel uit tot nummer één automatiseerder in Suriname. Later sloeg het bedrijf zijn vleugels uit. Eerst over de Caribische eilandenregio, daarna ook als offshorepartner voor opdrachtgevers in Nederland, waar het moederbedrijf Qualogy is gevestigd. Ook in de regio blijft de vraag naar IT-dienstverlening groeien.

De keuze voor een extra kantoorruimte viel op het Assuria High-Rise in zuid Paramaribo: het hoogste gebouw van de stad. General Manager Nilesh Bishesar vertelt trots: “Het kantoor in Assuria High-Rise heeft veel licht, ruimte en een praktische indeling. In combinatie met de 45 werkplekken op onze locatie aan de Uranusstraat, zijn we op deze manier voorbereid op de toekomst.”

Van toen naar nu
In september 2007 opende CEO Paul Mehilal het eerste kantoor van Qualogy Caribbean aan het Kerkplein, in het pand van Surpost. Twee jaar later kreeg Qualogy een eigen pand aan de Uranusstraat. 

Nilesh vertelt waar het bedrijf zich op dit moment richt. “Qualogy Caribbean realiseert Oracle- en Java-oplossingen voor bedrijven, financiële instellingen en overheden. Onder onze klanten vallen bijvoorbeeld de Hakrinbank, Assuria en Staatsolie. Verder zijn we in de regio actief op Curaçao, Aruba, St. Maarten, Guyana en Bonaire. Met businesspartners bieden we onze producten en diensten nu ook aan in Saint Vincent, Saint Kits en Nevis.”

De afgelopen vijf jaar heeft ook de offshore IT-markt een flinke vlucht genomen. Nilesh vertelt: “We werken met een stevig deel van ons team aan projecten voor de Europese markt. En gek genoeg nam met de komst van COVID, de behoefte aan offshore IT vanuit Europa alleen maar toe. Hier wisten we als Qualogy Caribbean met succes op in te spelen.”

Onze ambitie
Op dit moment werken er 55 collega’s in Suriname, die naast de Caribische regio ook Nederlandse klanten bedienen. Waaronder AHOLD, Rabobank, Rijkswaterstaat en A.S. Watson. 

Qualogy Caribbean heeft de ambitie om in drie jaar te groeien naar honderd werknemers. Nilesh: “Daarom hebben we besloten om in de toekomst een nieuw kantoorpand te bouwen in Noord-Paramaribo. De plannen hiervoor zijn al gestart en we verwachten in 2023 ons nieuwe hypermoderne gebouw te betrekken. Tot die tijd opereren we vanuit onze locaties Assuria High-Rise en het kantoor aan de Uranusstraat.”

Samen sterk
Volgens Nilesh was deze groei alleen mogelijk met het vertrouwen van alle klanten en IT-specialisten van Qualogy Caribbean. Nilesh: “We willen dan ook iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het realiseren van onze groeiambities. We zijn ook de collega’s van Qualogy in Nederland erg dankbaar, en iedereen in deze regio die betrokken is bij onze groei. 

De afgelopen jaren hebben we een ‘digitale brug’ over de oceaan gecreëerd, waardoor we projecten kunnen oppakken vanuit elke locatie en voor elke klant. Daardoor is voor ons in de Caribbean momenteel geen opdracht te groot.”

Meer informatie
Wilt u meer weten over Qualogy Caribbean? Neem contact op met General Manager Nilesh Bishesar  via info_caribbean@qualogy.com. Of kijk op www.qualogycaribbean.com

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.