RPBG: ɪᴠʀ, ᴇᴇɴ ɢᴀᴍᴇ ᴄʜᴀɴɢᴇʀ, ʙɪɴɴᴇɴ ᴜᴡ ʙᴇᴅʀɪᴊꜰ!

RPBG: ɪᴠʀ, ᴇᴇɴ ɢᴀᴍᴇ ᴄʜᴀɴɢᴇʀ, ʙɪɴɴᴇɴ ᴜᴡ ʙᴇᴅʀɪᴊꜰ!

IVR staat voor Interactive Voice Response. Het is een geautomatiseerd telefoonsysteem dat met bellers communiceert via vooraf opgenomen spraak menu’s of instructies. Het verzamelt input van bellers in de vorm van ingedrukte toetsen en stuurt het telefoontje door naar submenu’s of medewerkers om vragen van bellers te behandelen.

Klanten hebben weinig geduld om te wachten. Ze willen direct een antwoord, informatie en realtime ondersteuning. Vanuit dit oogpunt kan dit een behoorlijke uitdaging zijn voor u als bedrijf.

Vooral als de gesprekken van geringe waarde zijn en bestaan uit herhaalde vragen in groot volume die niet de exclusieve tijd en aandacht van medewerkers vereisen. Toch zijn al deze gesprekken belangrijk. Elk bedrijf zet zich immers in om haar klanten in alle opzichten te bedienen. 

Met een IVR-systeem kunt u het afhandelen van gesprekken automatiseren, doordat het werkt als een self service platform voor bellers. Het helpt ze meteen een oplossing te vinden voor hun probleem, door toetsen in te drukken op hun apparaat. Voor u als bedrijf betekent dat minder telefoon tijd die besteed hoeft te worden aan het beantwoorden van veel gestelde vragen.

Zakelijke functies waarbij een IVR een game changer kan zijn:

Klantenservice
Kantooradministratie
Accountgegevens opvragen
Push marketing
Bestellingen volgen
Feedback verzamelen

Wilt u graag meer weten over deze oplossing? Spreek vandaag nog één van onze IT specialisten via het nummer 433932 of mail naar info@rpbg.net.

Voor support heeft de RPBG de juiste expertise in huis voor elk ICT gerelateerd probleem. 

Comments are closed.