SMS is DOOD! Maak kennis met WhatsApp Marketing Messenger van Technovate N.V!

SMS is DOOD! Maak kennis met WhatsApp Marketing Messenger van Technovate N.V!

Whatsapp is heden ten dage niet meer weg te denken in ons leven. Haast een ieder met een smartphone heeft WhatsApp. Het is een van de meest gebruikte app in Suriname. Dit vanwege het feit dat het bellen via wifi/mobiel data vele malen goedkoper is. Ook het verzenden van gepersonaliseerde berichten, video’s, foto’s zijn opties die velen gebruiken.

Bedrijven gebruiken WhatsApp om hun producten of diensten te promoten en of te verkopen. Weer anderen gebruiken het om hun klanten te scholen en ga zo maar door. Er worden WhatsApp groups gemaakt om specifieke doelgroepen bijelkaar te brengen voor marketing of verkoopdoeleinden.

Helaas is niet een ieder blij hiermee, omdat een dood vreemde jouw telefoon nummer kan zien en je onnodig berichten kan sturen. Zodoende wordt je privacy geschaad.

Je zou in plaats van een WhatsApp group gebruik kunnen maken van een verzendlijst. Maar ook hier is er een beperking, vanwege het feit dat je de persoon(en)die je wenst te bereiken vooraf in je contactenlijst moet hebben. Begrijpelijk is dit niet altijd handig. Het versturen van WhatsApp berichten aan een groep mensen neemt best wel veel tijd in beslag.

Vandaar dat Technovate NV de WhatsApp marketing messenger heeft geïntroduceerd om:

1: Gepersonaliseerde berichten met of zonder foto’s te sturen naar een ieder die ons toestemming hebben gegeven.

2: Duizenden mensen tegelijkertijd te contacten zonder te copy pasten van berichten.

3: Je verzendlijst met duizenden klanten of prospects met 1 klik gepersonaliseerde berichten te sturen.

4: Kosten te besparen en meer rendement te halen.

Een tool die elk bedrijf moet hebben. Als jij Whatsapp niet gebruikt, dan laat je geld op tafel voor anderen om van te genieten. Versterk je Marketing afdeling met dit geheime wapen.

Hieronder een demo van de WhatsApp Marketing Messenger in werking.

Om het aan te schaffen is het simpelweg klikken op dit linkje https://shatu.nl/whatsapp en een bestelling plaatsen.

Je bent binnen een uur een WhatsApp Marketing Ninja.

Voor meer info:

https://techno-vate.com/whatsapp
support@techno-vate.com
597-8628565

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.