Software Developers en Systeembeheerders gezocht!

Software Developers en Systeembeheerders gezocht!

QUALOGY is op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste talentvolle Software Developers en Systeembeheerders die, na het volgen van een intensieve in-house bootcamp, samen met ons willen werken aan de verdere opbouw van onze organisatie zowel lokaal, regionaal als internationaal.

Je profiel:

– Je hebt minimaal een HBO denk- en werkniveau

– Het is een pre indien je reeds ervaring hebt in software development of systeembeheer

– Het is een pre indien je een internationale carrière ambieert

– Procesmatig denken en handelen en klantgericht communiceren zijn vaardigheden die je uitstekend beheerst

– Als teamspeler werk je effectief met je collega’s samen. Je komt afspraken na en werkt gestructureerd volgens de geldende procedures

Wij verwachten daarnaast dat je over de volgende competenties beschikt: Analytisch vermogen en probleemoplossend denken; plannen en organiseren; een flexibele werkhouding; goede communicatieve vaardigheden; schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, oog voor detail.

Qualogy biedt:
Inspirerende werkomgeving, uitdagende baan, volop groeiperspectieven in elk expertisegebied, marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden.

Contact:
Als jij je kunt vinden in het bovenstaande, stuur dan je CV met motivatie naar om@qualogy.sr onder vermelding van QBC-1505. Voor meer informatie, bezoek onze website of Facebookpagina , maar je kunt ook bellen naar ons Office Management op +597 450972.

Comments are closed.