Software Developers en Systeembeheerders gezocht!

Software Developers en Systeembeheerders gezocht!

QUALOGY is op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste talentvolle Software Developers en Systeembeheerders die, na het volgen van een intensieve in-house bootcamp, samen met ons willen werken aan de verdere opbouw van onze organisatie zowel lokaal, regionaal als internationaal.

Je profiel:

– Je hebt minimaal een HBO denk- en werkniveau

– Het is een pre indien je reeds ervaring hebt in software development of systeembeheer

– Het is een pre indien je een internationale carrière ambieert

– Procesmatig denken en handelen en klantgericht communiceren zijn vaardigheden die je uitstekend beheerst

– Als teamspeler werk je effectief met je collega’s samen. Je komt afspraken na en werkt gestructureerd volgens de geldende procedures

Wij verwachten daarnaast dat je over de volgende competenties beschikt: Analytisch vermogen en probleemoplossend denken; plannen en organiseren; een flexibele werkhouding; goede communicatieve vaardigheden; schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, oog voor detail.

Qualogy biedt:
Inspirerende werkomgeving, uitdagende baan, volop groeiperspectieven in elk expertisegebied, marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden.

Contact:
Als jij je kunt vinden in het bovenstaande, stuur dan je CV met motivatie naar om@qualogy.sr onder vermelding van QBC-1505. Voor meer informatie, bezoek onze website of Facebookpagina , maar je kunt ook bellen naar ons Office Management op +597 450972.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.