Stichting Probitas schenkt NATIN 35 flatscreenmonitors

Stichting Probitas schenkt NATIN 35 flatscreenmonitors

Het Natuurtechnisch Instituut (NATIN) heeft een donatie van 35 computerschermen mogen ontvangen, uit handen van Stichting Probitas.

Stichting Probitas

De flatscreenmonitors zijn gedoneerd ten behoeve van het computerlokaal, dat gebruikt wordt voor alle studierichtingen van het NATIN. De studenten leren op de computers de benodigde digitale vaardigheden aan en er wordt gewerkt met specifieke software die ondersteuning biedt aan de verschillende studierichtingen. De ruimte wordt ook verhuurd aan externe partijen, zoals het PTC.

Computerlokaal NATINDe directrice van het NATIN, mevrouw Cynthia Grünberg, en de coördinator netwerk- en systeembeheer, de heer Michael Kariem, zijn Stichting Probitas zeer erkentelijk voor deze schenking. Deze monitors zijn een stuk milieuvriendelijker en nemen veel minder ruimte in beslag.

De voorzitter van Stichting Probitas, de heer John van der Zijden, die tevens ICT-docent is aan het NATIN is blij dat hij met deze schenking extra heeft kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de school en diens leerlingen.

De stichting en de school hebben binnen de ICT-opleiding ook een samenwerkingsverband, welke de studenten de mogelijkheid biedt om binnen de competentiegerichte opleiding de nodige praktijkervaring op te doen. Hierdoor vindt een betere aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven plaats.

v.l.n.r. de heer Kariem, de heer Van der Zijden en mevrouw Grünberg

Comments are closed.