Stichting Probitas schenkt NATIN 35 flatscreenmonitors

Stichting Probitas schenkt NATIN 35 flatscreenmonitors

Het Natuurtechnisch Instituut (NATIN) heeft een donatie van 35 computerschermen mogen ontvangen, uit handen van Stichting Probitas.

Stichting Probitas

De flatscreenmonitors zijn gedoneerd ten behoeve van het computerlokaal, dat gebruikt wordt voor alle studierichtingen van het NATIN. De studenten leren op de computers de benodigde digitale vaardigheden aan en er wordt gewerkt met specifieke software die ondersteuning biedt aan de verschillende studierichtingen. De ruimte wordt ook verhuurd aan externe partijen, zoals het PTC.

Computerlokaal NATINDe directrice van het NATIN, mevrouw Cynthia Grünberg, en de coördinator netwerk- en systeembeheer, de heer Michael Kariem, zijn Stichting Probitas zeer erkentelijk voor deze schenking. Deze monitors zijn een stuk milieuvriendelijker en nemen veel minder ruimte in beslag.

De voorzitter van Stichting Probitas, de heer John van der Zijden, die tevens ICT-docent is aan het NATIN is blij dat hij met deze schenking extra heeft kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de school en diens leerlingen.

De stichting en de school hebben binnen de ICT-opleiding ook een samenwerkingsverband, welke de studenten de mogelijkheid biedt om binnen de competentiegerichte opleiding de nodige praktijkervaring op te doen. Hierdoor vindt een betere aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven plaats.

v.l.n.r. de heer Kariem, de heer Van der Zijden en mevrouw Grünberg

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.