Telesur biedt 5G voor Apple 12 en 13 in Paramaribo

Telesur biedt 5G voor Apple 12 en 13 in Paramaribo

Apple 12 en 13 gebruikers in downtown Paramaribo, kunnen vanaf 19 maart 2022 gebruikmaken van de 5G service van het Telecombedrijf, Telesur. De gebruikers moeten wel hebben voldaan aan de iOS 15,4 update. Bij deze update heeft Apple de 5G service vrijgegeven aan Telesur klanten met een iPhone 12 en 13, die de frequentieband van 3500MHz(n78) ondersteunen. In totaal zijn er 30 5G sites in en rondom downtown Paramaribo opgezet.

De iPhone-bezitters zullen rechts op hun beeldscherm de technische update, met als symbol “5G” te zien krijgen. Terwijl er bij de vorige tussentijdse update (iOS 15.3) nauwelijks iets nieuws onder de zon was, heeft iOS 15.4 veel te bieden.

De software kan geïnstalleerd worden door de Instellingen-app te openen en naar ‘Algemeen>Software-update’ te gaan. Daar tikt men op ‘Download en installeer’. Na het installeren van iOS 15.4 kan de gebruiker met de verschillende functies aan de slag. Telesur is heel erg trots dat zij ook deze nieuwe ontwikkeling aan Suriname kan aanbieden. Klanten kunnen gebruik maken van snelheden tot 1Gb op hun 5G ready apparaten.

CORPORATE COMMUNICATION

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.