UNDP & Private Sector Suriname Collaborating on SDG’s

UNDP & Private Sector Suriname Collaborating on SDG’s

De virtuele missie van de Director Regional Bureau Latin America and Caribbean van UNDP heeft plaatsgevonden op 12 en 13 augustus 2021. De ICT Associatie Suriname was op 12 Aug samen met VSB, SHATA en Rotary uitgenodigd om kennis te maken met de Director van dit regionaal bureau van de UNDP, Luis-Felipe Lopez Calva.

Deze kennismakingsbijeenkomst is gehouden om een platform te creëren om samen te werken aan een agenda voor 2030.

ICT-AS Bestuurslid  tevens Rotarian, Gérard den Dekker verzorgde namens de 3 organisaties een presentatie over de activiteiten en inzichten van de private sector bij het behalen van de SDG’s.

De Director gaf aan enorm onder de indruk te zijn van de mate waarin de Surinaamse private sector nadenkt over de SDG’s en proactief methoden aandraagt voor het behalen van de doelen. De director sprak de wens uit over een voortzetten van de webinars die de ICT Associatie samen met de UNDP heeft verzorgd in april 2021. 

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.