Winnaar van #ShowYourTalent 2D artwork competitie van Creative Tech Hub

Winnaar van #ShowYourTalent 2D artwork competitie van Creative Tech Hub

We have a WINNER! 🥳
De winnaar van de 2e #ShowYourTalent 2D artwork competitie is geworden: Aliza Koenraadt!

Creative Tech Hub Caribbean organiseerde een 2D-kunstwedstrijd! Het was een geweldige kans voor iedereen om hun artistieke talenten te laten zien. De focus was op gepassioneerde digitale ontwerpers. CTHC organiseerde haar tweede ontwerpwedstrijd om de volgende generatie 2D-conceptkunstenaars te vinden. Deelnemers moesten 100% originele ontwerpen presenteren die de toekomst van de Caribische creatieve technologie-industrie zullen vormgeven.

Deze wedstrijd stond open voor iedereen, inclusief studenten, professionals en hobbyisten.

Creative Tech Hub Caribbean heeft als missie om de ICT & Creatieve Industrieën in Suriname zodanig te ontwikkelen dat we een impact kunnen hebben op onze economie. Met partners als Animae Caribe komt de realisatie van dit doel dichterbij.

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.