World Futures Day Celebration Suriname

De World Futures Day is 8 jaar geleden ingesteld door de millennium group. Deze group heeft in 1996 meegedaan aan het opstellen van de millennium goals van 2000. Dezelfde group is verder gegaan als think tank.

Digital Talents Academy was op 1 maart 2021 de host van de eerste World Futures Day Celebration Suriname.

Er is tijdens deze bijeenkomst gesproken over geloof in samenwerking. De oplossing hiervoor is dat we duidelijk ook common goals hebben die alles overstijgen. Als iedereen weet welke richting we kunnen gaan met Suriname dan dan wordt het bijna automatisch dat we geen tijd hebben om te verliezen en dat we samen moeten werken. Surinamers moeten groot durven dromen. Heel belangrijk is ook een manier vinden om samen te werken met buurlanden. Dat is een uitdaging maar niet onmogelijk. Belangrijk is ook het wegwerken van de beperking om niet groot te durven denken. Dit zolang het uitgangspunt helder is. 

21Q waaronder Creative Tech Hub valt, heeft de future school caribbean opgezet om samen met partners aan de toekomst te werken. 

Bekijk het eerste gesprek van de World Futures Day Celebration in Suriname: https://www.youtube.com/watch?v=rrOR8-bmyBI 
Wil je meer weten over World Futures Day, Click hier

Comments are closed.

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.