ICT-Paviljoen succesvol!

Van 30 april t/m 4 mei 2014 vond de Made In Suriname Beurs plaats in de KKF-Beurshal te Paramaribo.

Het ICT-Paviljoen is door jong en oud druk bezocht. De diverse interactieve demonstraties die gehouden zijn konden rekenen op een enthousiast publiek.

Demonstraties ICT-Paviljoen

Missie van de ICT Associatie, in samenwerking met de Surinaamse Vereniging van IT Professionals, was om bewustwording te creëren bij meisjes en vrouwen over scholings- en carrièremogelijkheden binnen de ICT-sector. Bij onze stand waren vrouwelijke ICT-professionals aanwezig, die als rolmodel fungeerden voor het aanwezige publiek. De vakkrachten werden hierin bijgestaan door studentes die aan het Natuurtechnisch Instituut (NATIN) een ICT-opleiding volgen. Zij gingen gesprekken aan met leeftijdsgenoten om hen te motiveren een opleiding te gaan volgen in de ICT, want ICT heeft meer “girlpower” nodig.

Demonstraties ICT-Paviljoen

Met hun aanwezigheid in het ICT-Paviljoen van de Made In Suriname Beurs hopen alle betrokkenen erin geslaagd te zijn een beter beeld te geven van de Surinaamse ICT-sector en de mogelijkheden die deze biedt voor ons land en diens inwoners.

2 Comments

  1. Proficiat! Heel goed initiatief. Keep up the good work!

  2. Theo Boomsma says:

    Thanks for the credits guys 😉

    We hebben ook genoten ICT-AS in het ” IT Core – ICT Innovatie paviljoen” te gast te hebben gehad als sportieve maar keiharde “robot Warriors”

    Cheers namens de crew van IT Core