ICT Consultancy

About UniBiz Tech N.V.

We make IT tech easy for our customers. With our proud partnerships you get the best solutions based on your budget.

We make Companies, Small Businesses and Homes better from the benefit of the latest ICT Technologies, Automation and Other Smart Solutions.
UniBiz is your partner to be when it comes to IT Tech Solutions.

Services UniBiz Tech N.V.

 • QuickBooks Software
  The #1 software when it comes to accounting and managing your business finances.
 • Computer Networks
  Setup your computer Network by the Pros.
 • Time Attendance & Door Access
  We provide you with the best Bio-metric Systems available on the market. From Time Attendance to Door Access.
 • Computer Service
  Repair or Service of computers, laptops, Servers, NAS servers etc.
 • Web Design / Development
  Reach more customers by getting your business online.
 • Cloud Computing
  Are you ready for the cloud? Get consulting to help setup your cloud network.
 • Home Automation
  Smart devices for your home/business, control systems from your smartphone/laptop.
 • Backup Management
  Making backups is crucial for your business or home network. Get a backup plan from us.
 • Internet Marketing Services
  Getting more leads and sales is the main focus of your business. We provide you with the tools do achieve that. Online marketing is an essence of getting more sales.

Contact UniBiz Tech N.V.

Contact persoon: Keizerweerd Daryl
Tel: +597-8967232
Whatsapp: +597-8967232
Email: hello@unibiztechnv.com
Direct Email: d.keizerweerd@unibiztechnv.com
Web: http://www.unibiztechnv.com
Facebook: http://www.facebook.com/unibiztechnv

Unibiz nv logo

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.