Netwerk Beheer

About Kernel Information Technology N.V.

In ons portfolio hebben we bedrijven met een aantal medewerkers van 1 tot 1600 – geen organisatie te groot of klein. Hieruit blijkt al onze veelzijdigheid en dynamiek. Wij zijn uw Microsoft 365 implementatie partner en toegewijd aan de Microsoft cloud filosofie. Deze toewijding is terug te zien bij onze projecten en support waarbij we onszelf meer zien als partner dan consultant. Onze lijfspreuk is specialist boven generalist en we houden ons daaraan – continue kennis verscherping is dan ook deel van onze dagelijkse routine. Onze klanten zitten o.a. in de financiële-, transport-, productie- en mining sector. Onze core values zijn weergeven in de volgende 3 woorden: Integrity, Resourcefulness, Clarity

Services

Microsoft 365
Microsoft 365 zorgt voor betere samenwerking en verhoogde productiviteit binnen uw bedrijf. Wij verzorgen de planning & migratie, training en implementatie van dit platform. Kortom, wij zorgen ervoor dat u (Microsoft) cloud-ready bent.

Power BI
Data, informatie, kennis en actie is niet slechts een opsomming maar een volgorde om data-driven leadership te kunnen toepassen binnen uw organisatie. Wij helpen met name de data analyse tools van Microsoft implementeren binnen uw bedrijf.

Netwerk Beheer
Kernel IT is niet begonnen als een cloud centrisch bedrijf maar als traditioneel netwerk en infrastructuur consultant. Deze roots en het begrip zetten we in om de transitie naar de cloud prettig te laten verlopen.

Contact Kernel Information Technology N.V.​

Contact Persoon: Harvey Harpal
Emailadres: hharpal@kernel.sr
Telefoonnummer: +597 875 90 08

Adres: Willem Anthonielaan 27
Algemeen emailadres: info@kernel.sr
Website: www.kernel.sr
Facebook: www.facebook.com/KernelITNV
LinkedIn: www.linkedin.com/company/kernel-information-technology-n-v/


Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.