Mobile Apps

About Adept N.V.

Adept is een jong en dynamisch bedrijf in Suriname gericht op innoverende IT-oplossingen voor onze cliënten voor elke organisatie, bedrijf of industrie.

We zijn in staat om producten en oplossingen te bieden aan zakelijke klanten die constant bezig zijn om te kijken naar manieren om hun bedrijfsprocessen beter en efficiënter te laten functioneren door middel van automatisering.

Bij Adept bieden wij op maat gesneden software en bestaande oplossingen specifiek ontwikkeld om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Met onze uitgebreide ervaring in de vele sectoren van de computer informatie technologie en onze oplossingsgerichte, klantvriendelijke benadering, streven wij om een partnership aan te gaan met onze klanten.

Onze core werkzaamheden zijn: Websites, eCommerce Websites, Mobiele applicaties en maatwerk software.

Services

  1. Hosting en domeinnaam registratie
  2. Opzetten van websites (Ecommerce etc)
  3. Ontwikkelen van Mobile apps
  4. Custom software
  5. Website en mobile app onderhoud

Contact Adept N.V.

Contact persoon: Raoul Brahim
Adres: Surinamestraat 21
Telefoonnummer: 403927
Emailadres: info@adept.sr
Website: www.adept.sr
Facebook: https://www.facebook.com/Adept597/

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.