Infrastructuur

About Rosheuvel & Partners Business Group N.V. (RPBG NV)

Rosheuvel & Partners Business Group, meer bekend als de RPBG, is een dynamische Surinaamse onderneming die via haar werkmaatschappijen producten en/of diensten aanbiedt in Suriname en regio. Vanuit haar originele discipline, Informatietechnologie, is het dienstenpakket uitgebreid en beslaat nu het gehele gebied van de Informatie en Communicatie Technologie (ICT), terwijl tevens diversificatie plaatsvindt naar aanverwante industrieën.

Services Rosheuvel & Partners Business Group N.V. (RPBG NV)

Carib Computer shop 

In onze Carib Computers shops bent u terecht voor computers,printer en accessoires zoals memory sticks, harde schijven etc. Tevens voor IT-inrichting van uw kantoor als ook zakelijk lease. 

CartRich Stores 

Voor particulier- en zakelijk printen biedt de RPBG aantrekkelijke mogelijkheden. Met cartridges & toners van de CartRich Stores print u meer voor minder geld. CartRich Stores biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Free delivery binnen Groot Paramaribo. 

Reparatie en Assemblage 

Bij ons bent u terecht voor het assembleren, repareren, onderhoud en upgraden van computers en printers. Tevens bent u bij ons terecht voor software vraagstukken en gelicenseerde softwares waaronder Microsoft Windows & Office, Adobe, AutoCad, McAfee, Nitro etc. 

Internet Service Provider (ISP) 

Als dé Wireless Internet Service Provider in Suriname (ParboNet) kunnen we door middel van de meest recente draadloze technologie breedbandaansluitingen verschaffen tot het internet. 

RPBG Trainingen/N.V. SITT 

Hier bent u terecht voor ICT gerelateerde trainingen en workshops voor zowel individuen als bedrijven. Naast de standaard hebben we ook trainingen op maat voor bedrijven. Powered by NV SITT! 

Managed Service Provider 

Als MSP zorgt de RPBG voor uw ICT gerelateerde vraagstukken. Van advies tot opzet en het onderhoud van uw IT netwerk alsook VOIP en Security oplossingen. Dé totaal oplossing voor uw ICT gerelateerde vraagstukken. 

Software oplossingen 

Wij zijn de officiële partner van de software programma’s Exact, Odoo en HRMSPlus! in Suriname. Onze professionele consultants en programmeurs zijn gespecialiseerd in het aanbieden zowel standaard software alsook het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software op maat. 

Websites & Cloudapplicaties 

RPBG voorziet in domeinnaamregistraties, webhosting oplossingen en het bouwen en onderhouden van responsive websites. 

Consultancy 

Onze ervaren consultants adviseren en begeleiden u bij het automatiseren van alle bedrijfsprocessen. 

RPBG Call Center 

RPBG biedt ook Call Center diensten aan. Zij heeft de ervaring op de lokale markt als de BENELUX. Naast de spraak gerelateerde diensten worden ook data gerelateerde diensten verleend. 

Contact Rosheuvel & Partners Business Group N.V. (RPBG NV)

Contactpersoon
Voornaam: Moira
Achternaam: Rosheuvel
Email adres: m.rosheuvel@rpbg.net
Telefoonnummer: 433932 toestel 2120

Contactpersoon sales
Etienne Sampono
email: e.sampono@rpbg.net
Telefoonnummer: 433932 toestel 2300

Contactpersoon Sollicitaties
Voornaam: Channah
Achternaam: Pique
Email adres: h.r.officer2@rpbg.net
Telefoonnummer: 433932 toestel 2137

RPBG - Logo van Lid van de ICT Associatie