Software Development

N.V. VERENIGDE SURINAAMSE HOLDINGMIJ.- UNITED SURINAME

VSH United the dependable engine in varying business branches: Trading, Logistics, Steel Construction, Foods, Real Estate, Investment and Detergents. Through associated companies, VSH UNITED is also involved in the insurance and hotel business. We are operating in 4 countries: Suriname (headquarters), Guyana, the United States of America and the Netherlands. The headquarters in Paramaribo, Suriname provide the strategy, the financial and administrative services and acts as a legal and human resource counsel for all the 14
subsidiaries, which are independent operation companies.

VSH UNITED delivers these core services to its subsidaires:
HR Services
Finance Services
Internal Audit Services
IT Services
In January 2020 VSH TECH BV was established providing software solutions in de
logistic sector with a strong focus in the Shipping industry.

HOLDING COMPANY (VSH UNITED)
Adres: Van ’t Hogerhuysstraat 9-11
Telefoonnummer: 402558
Algemeen Emailadres: info@vshunited.com
Website: vshunited.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/united-suriname-holding-company
Link naar uw vacatures: https://vshunited.com/careers


SERVICES

Anvit Ramlakhan


* Voorbeeld

Productieve, sterke, inspirerende, inclusieve jonge professionele leider, werkzaam op verschillende gebieden om bij te dragen aan de verbetering van de ontwikkeling voor en van Suriname. Ervaren young professional met een aantoonbare geschiedenis van het werken in de business industrie gedurende meerdere jaren, met een brede ervaring op het gebied van corporate-, ICT operations & innovation-, kwaliteit-, risico-, project-, business-, strategie, product portfolio en change management (om er maar een paar te noemen).

Momenteel vervult hij de rol van algemeen directeur bij Datasur. Anvit is in zijn vrije tijd intussen al twee jaren actief als docent en begeleider op vier universitaire studieorganisaties in Suriname. Hij verzorgt liefst zestien modules en gemiddeld tien afstudeeronderzoeken op jaarbasis op undergraduate en graduate niveaus binnen de specialisaties zoals ICT, elektrotechniek, organisatiemanagement, procesmanagement, business intelligence, innovatie, entrepreneurship, MBA, etc. Anvit heeft een uitzonderlijke educatieve achtergrond met een Ph.D. in Management predicaat cum laude van de Akamai University uit VS-Hawai, Master of Science (M.Sc.) predicaat with merrit gespecialiseerd in Informatiesystemen van Anglia Ruskin University uit UK-London, en Bachelor of Science (B.Sc.) in Telecommunicatie van Anton de Kom Universiteit uit Suriname- Paramaribo. Anvit is thans al 20+ jaren deel van de vrijwilligersorganisatie Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waardoor karaktervorming, samenwerking en leefwijze voor de jeugd wordt gecreëerd en versterkt.

Verder is Anvit gekozen tot bestuur commissaris lid van de ICT Associatie in Suriname, om te ondersteunen aan de opbouw van de digitale- en economische ontwikkeling van Suriname. Thans heeft Anvit een reeks van (lokale- en internationale) certificeringen doorlopen op bovengenoemde gebieden, aangezien hij voortdurende ontwikkeling en dienstbaarheid naar de mensheid, met behulp van zijn fundamentele spirituele en performance gedreven persoonlijke leiderschapskwaliteiten, ziet als zijn life purpose.